Suositut tuotteistamispajat saavat jatkoa syys- ja lokakuussa

Järjestämme viime vuoden suosittujen tuotteistamispajojen jatkoksi syksyllä vielä kaksi pajaa teemalla ”tuotteistamisen jatkopolut”:

Tikkalan koululla, Jyväskylässä toteutettu ensimmäinen tuotteistamisilta

Tuotteistamiskoulutus on suunnattu Korpilahden ja Petäjäveden alueen yrittäjille ja muille toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään toimintaansa ja palveluitaan hyödyntäen Unescon maailmanperintökohteiden vetovoimaa. Tuotteistamispajat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille alueen toimijoille.

Ensimmäinen paja järjestetään Petäjävedellä Lemettilän tilalla to 14.9. klo 17.30 – 21. Pajojen pääpaino on yhteisessä ideoinnissa, tekemisessä ja aiemmissa pajoissa syntyneiden ideoiden jatkokehittelyssä, mutta illan aluksi ajatuksiamme virittelemään kuulemme myös kaksi lyhyttä asiantuntijapuheenvuoroa:

Matkailijoita maailmalta – ajatuksia matkailuyrityksen kansainvälistymiseen (Johanna Maasola, matkailukoordinaattori, Visit Jyväskylä)

Uusia näkökulmia ja esimerkkejä kulttuuri- ja matkailupalvelujen tuotteistamiseen (Tuula Salo, kulttuurituottaja/yrittäjä)

Johanna ja Tuula osallistuvat myös illan muuhun ohjelmaan ja voimme hyödyntää heidän osaamistaan työpajatyöskentelyssä.

Tervetuloa mukaan! – ilmoittauduthan allekirjoittaneelle ma 11.9. mennessä, jotta osaamme varata sopivan määrän kahvia ja pientä purtavaa: tero.lamsa (at) humak.fi

Syksyn toinen tuotteistamispaja järjestetään Aleksis Kiven päivänä ti 10.10. klo 17-21. Paikka ja pajan sisältö ilmoitetaan myöhemmin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *