Tuotteistamispajassa 13.3. myyntiä ja markkinointia Jyväskylässä

Paikalliset yrittäjät ja yhdistysaktiivit ovat olleet mukana tuotteistamispajoissa rakentamassa uusia tuotepaketteja Petäjäveden ja Korpilahden alueelle. Näitä tuotepaketteja viimeistellään maanantaina 13.3. klo 18 tuotteistamispajassa Humakin TKI-keskuksessa Akselissa Jyväskylässä.

-Maailmanperintö-maraton, hirsirakentamisen leirit ja paikallinen ruokatarjonta ovat esimerkkejä yhteisissä tuotteistamispajoissa syntyneistä uudistuneista palveluista ja tuotteista, liiketalouden lehtori Jouni Kärkkäinen Humakista iloitsee. –Viimeinen yhteinen tuotteistamispaja 13.3. ennen Tampereen matkamessuja on hetki, jossa mietitään erityisesti markkinointia ja myyntiä. Messuilla on tavoite saada matkailijat tarttumaan korpilahtelaiseen ja petäjävetiseen tarjontaan Unescon maailmanperinnön houkuttelemana.

Tuotteistamispaja on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tällä kertaa 13.3. klo 18 paikkana on Humakin TKI-keskus Akseli Jyväskylässä Kankaan alueella (Kympinkatu 3B). Kahvittelu ja yhteiset porinat alkavat klo 17.30.

Edellisen kerran kohdattiin Matkailutila Surkeenjärvellä, jossa mukana oli yli kolmekymmentä toimijaa Petäjävedeltä ja Korpilahdelta.

Matkailutila Surkeenjärvi kokosi ystävänpäivänä 14.2. Petäjäveden ja Korpilahden toimijoita kehittelemään yhteisiä palvelupaketteja. Tapani  Laukkala tarjoaa museoelämyksiä Tikkalassa ja Anne-Mari Ahonen majoitusta ja ruokapalveluja Matkailutila Surkeenjärvellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *