Korpilahden ja Petäjäveden Unesco-kohteet matkamessuille Tampereelle

 

Korpilahden ja Petäjäveden matkailutoimijat ovat mukana huhtikuussa Tampereen kotimaan matkailumessuilla. Yhteisenä kattoteemana ovat Keski-Suomen Unescon maailmanperintökohteet Sruven ketjun piste Korpilahden Oravivuorella ja Petäjäveden vanha kirkko. Paikallista osaamista ja palveluja esitellään matkailusta kiinnostuneille messuvieraille maailmanperinnöstä voimaa paikallisiin palveluihin –hankkeen kanssa yhteistyössä
-Matkamessut on erinomainen paikka kohdata potentiaalisia asiakkaita ja samalla nähdä muiden alueiden matkailutarjontaa, markkinointipäällikkö Susanne Sarvilinna Visit Jyväskylästä sanoo. Mukana messuilla ovat Keski-Suomesta Jyvässeudun yritykset yhdessä Visit Jyväskylän kanssa sekä esimerkiksi Keuruu ja Mänttä toimijoineen.
– Tampereella pidettäviin kotimaan matkamessuihin ovat kävijät olleet tyytyväisiä. He ovat löytäneet messuilta etsimiään virikkeitä ja ideoita matkailuun kotimaassa. Pääosa messujen asiakkaista tulee Pirkanmaalta, joten he ovat potentiaalisia vieraita esimerkiksi Petäjävedellä ja Korpilahdella, Susanne Sarvilinna muistuttaa.

Yhteiselle messuosastolle pääsee vielä mukaan esittelemään omia palvelujaan ja tuotteitaan, jotka kytkeytyvät Unescon maailmanperintökohteisiin. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä hankkeen projektipäällikköön Annamari Maukoseen. annamari.maukonen@humak.fi

Esimerkiksi Maailmanperintö maraton eli retkipäivä Korpilahden Struven pisteeltä Korpilahdelta Petäjäveden vanhalle kirkolle on yhtenä tuotteena esillä. -Matkan varrella olevien paikallisten toimijoiden palvelut ja tuotteet ovat keskeinen osa Maailmanperintö-maratonia, Mari Putkonen Korpilahden teatterista kertoo.

Visit Jyväskylän markkinointipäällikkö Susanne Sarvilinna näkee Tampereen matkamessut erinomaiseksi paikaksi löytää uusia kävijöitä Korpilahdelle ja Petäjävedelle.

Käsityöyrittäjä Miia Kirkkomäki Petäjävedeltä ja aikuisopiskelija Katja Pihkasalo Humakista suunnittelevat Petäjäveden ja Korpilahden yhteistä messuosastoa Unescon sateenvarjon alle. Korpilahden teatterista mukana on Mari Putkonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *