Amazing Keski-Suomi –kilpailu tuo esiin kulttuuria, hyvinvointia, matkailua ja maaseutua

Huomisaamuna Keski-Suomessa starttaava Amazing Keski-Suomi -kilpailu tuo poikkeuksellisella ja uudenlaisella tavalla esiin alueen kulttuuria ja matkailukohteita.

Amazing Race –tyyppisessä kisassa viisi neljänhengen joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan halki Keski-Suomen 24 tunnin ajan. Mukana olevat joukkueiden johtajat ja somettajat Hetamentaries, Mansikkapilvi, Retkipaikka, Lanttimatkat sekä keskisuomalaisen haastejoukkueen Kuukausi yksin erämaassa Minna Jakosuo tekevät kilpailusta somepäivityksiä ja muita julkaisuja.

Kilpailurastien tehtävät liittyvät muun muassa keskisuomalaiseen maaseutuun, ruokaan, matkailuun, hyvinvointiin ja kulttuuriin. Kisareitti ja tehtävät ovat salaisia toteutukseen asti. Katsojat pääsevät seuraamaan joukkueiden etenemistä ja suoriutumista tehtävärasteilla studiolähetyksen ja sosiaalisen median kautta. Linkit studiolähetykseen ja aikatauluihin löytyvät www.amazingkeskisuomi.fi -sivustolta. Maaliintulo ja palkintojenjako ovat Yläkaupungin Yö -tapahtumassa Jyväskylässä lauantaina 19.5. klo 16.00 alkaen.

Amazing Keski-Suomi järjestetään ensimmäistä kertaa ja sen toteuttaa Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke yhteistyökumppaneidensa kanssa. Myös Maailmanperinnöstä voimaa paikallisiin palveluihin -hanke on mukana kisan järjestelyissä.

Seuraa studiolähetystä täältä: https://www.aitomaaseutu.fi/amazing-keski-suomi-18-19-5-2018/seuraa-amazing-keski-suomi-lahetysta

#amazingkeskisuomi #jamk #aitomaaseutu #keskisuomi #keskisuomenmaaseutu