Hygge and Heritage seminaari marraskuussa – Ilmoittaudu mukaan jakamaan omia onnistumisia ja kokemaan uutta

Hygge and Heritage -seminaari on Petäjävedellä ja Korpilahdella 18.-20.11. 2018.
Lähde mukaan jakamaan kokemuksiasi maailmanperinnön, paikallisten toimijoiden ja matkailun onnistuneista yhteishankkeista. Ilmoittautuminen Maailmanperinnöstä voimaa paikallisiin palveluihin -hankkeen Hygge and Heritage- päättöseminaariiin on avattu. https://www.lyyti.in/Hygge__Heritage__World_Heritage_and_Local_Services_7463

Unesco-kohteet ja
paikallinen osaaminen

-On hienoa nähdä kuinka keskisuomalainen paikalliskulttuuri ja Unescon maailmanperintö vahvistavat ja tukevat toisiaan, Tero Lämsä Maailmanperinnöstä voimaa paikallisiin palveluihin –hankkeesta iloitsee. – Marraskuun Hygge&Heritage –seminaarissa nostetaan esiin uusia tapoja jakaa maailmanperintöä ja paikallista kulttuuria ja osaamista. Toivomme mukaan paikallisia sekä kansainvälisiä toimijoita. Local is global eli paikallisuus ja kansainvälisyys kulkevat nyt käsi kädessä Keski-Suomessa.

Marraskuun seminaarin kohderyhmänä ovat Unesco-kohteiden tuomasta vetovoimasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet toimijat Suomessa ja maailmalla. Osallistujat pääsevät tutustumaan, verkostoitumaan, vaihtamaan kokemuksia ja näkemyksiä sekä vahvistamaan käytännön yhteistyötä muiden maailmanperintökohteiden vaikutuspiirissä toimivien kanssa.

Päivien aikana myös nautitaan marraskuun tunnelmasta, pimeydestä ja hiljaisuudesta sekä sukelletaan alueen kulttuuriperintöön. Tutustumiskohteina mm. Petäjäveden vanha kirkko ja Struven ketjun Oravivuoren piste Korpilahdella.
Paikalliset toimijat tuottavat majoitus- ja ruokapalvelut yhteistyössä ja yhteisvoimin Korpilahdella ja Petäjävedellä.

Hygge ja Heritage kokoaa
Lisää tietoa seminaarista http://hygge-and-heritage-seminar.humak.fi/