Ilmoittaudu mukaan Tornion opintomatkalle 23.-25.10

Lähde virkistymään pohjoisen ruskan väreistä ja keräämään uusia ideoita oman toimintasi kehittämiseen!

Opintomatka sisältää kuljetuksen, majoitukset (2 yötä), pääsymaksut ja opastukset. Matkan hinta on 90 euroa, jolla katetaan etukäteen varattujen ruokailujen kustannukset (3 lounasta ja 2 illallista). Matka toteutuu, kun osallistujia on vähintään 18. Ohjelmaan voi tulla pieniä muutoksia. Ilmoittautumiset ja tiedot mahdollisista erityisruokavalioista 30.9. mennessä osoitteeseen marjut.rautiainen@outlook.com

Matkan ohjelma

Ma 23.10. bussikyyti lähtee Korpilahdelta klo 8 ja saapuu Petäjäveden kautta Jyväskylään noin klo 9. Alkumatkalla pysähdymme Liminganlahden luontokeskuksessa, joka sijaitsee Suomen arvokkaimman ja kansainvälisesti tunnetun lintuveden äärellä. Tutustumme opastetusti keskuksen näyttelyyn, lounastamme ja ehdimme bongata lintuja maankohoamisrannan lintutornista. Matka jatkuu Kukkolankoskelle, jonka partaalla kuulemme alueella elävänä säilyneestä perinnekalastuskulttuurista, nautimme iltapalan ja yövymme Kukkolankosken Vierastaloissa ja Pohjolan Pirtissä.

Ti 24.10. jatkamme matkaa Alatornion kirkon kautta Aavasaksalle, jonka vaaran huipulta pääsemme ihastelemaan Tornionjoen molemmille puolille avautuvaa kansallismaisemaa, kuulemme alueelle valmistuneen MasterPlanin suunnitelmista ja lounastamme Aavasaksan Paviljongissa. Illaksi ajelemme toiselle puolelle jokea Övertorneån Norrsken Lodgeen, jonka sveitsiläinen isäntäpari kertoo toiminnastaan ja tarjoilee illallisen.

Ke 25.10. matkaamme Hullkofin luomutilalle Karunkiin. Paluumatkalla tutustumme vielä Tornion ja Haaparannan matkailuyhteistyöhön ja historiaan, jota esittelee Tornionlaakson maakuntamuseo – maailman ainoa kahden valtion yhteinen museo. Jyväskylään palaamme keskiviikkona noin klo 20.30 ja Petäjäveden kautta Korpilahdelle noin klo 21.30.

Lisätietoja projektipäällikkö Tero Lämsä p. 020 7621 363, tero.lamsa (at) humak.fi

Lisätietoa retkikohteista:

http://www.liminganlahti.fi/etusivu.html

http://www.kukkolankoski.fi/

https://aavasaksa.fi/

https://www.norrskenlodge.com/

http://www.hulkoff.se/

https://www.tornio.fi/museo

Matkan tarkka ohjelma ja aikataulut (pienet muutokset mahdollisia)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *