Ilmoittaudu nyt mukaan marraskuun Hygge&Heritage -seminaariin

Petäjäveden vanhan kirkon ainutlaatuiseen tunnelmaan seminaarivieraat pääsevät sunnuntaina 18.11. Katariina Holm esittelee kirkon kiinnostavaa tarinaa.

 

Struven ketjun Oravivuoren piste Korpilahdella odottaa uusia valloittajia marraskuussa. Kansainvälisen Hygge&Heritage –seminaarin osanottajille on tarjolla paikalliskulttuuria ja Unescon maailmanperintöä monessa muodossa Korpilahdella ja Petäjävedellä 18.-20.11.2018

-Paikalliset toimijat ovat tiiviisti mukana seminaarijärjestelyissä. Lähiruoka, kotoisat majoituspaikat ja savusaunan löylyt luovat seminaarille hyvät puitteet. Paikalliset kohteet kuten lampola, kotiseutumuseo ja Unesco-kyläkoulu ovat vaihtoehtoisina tutustumiskohteina. Keski-Suomen kaksi Unescon maailmanperintökohdetta eli Struven Oravivuoren piste ja Petäjäveden vanha kirkko kuuluvat ilman muuta ohjelmaan, seminaarin tuottaja Katja Pihkasalo valottaa.

 

Maija Suutarisen ja perheen Hakamaan lammastila on yksi vierailukohteista marraskuun Hygge&heritage -seminaarissa Petäjävedellä.

Tarinankerronnan voima markkinoinnissa

Seminaarin luennoilla ja työpajoissa perehdytään esimerkiksi uusien työkalujen ja tarinankerronnan mahdollisuuksiin markkinoinnissa. Hollantilainen alan asiantuntija Sjoerd van der Linde perehdyttää historiallisten kohteiden uudenlaiseen näkyvyyteen. Hänellä on laaja kokemus maailmanperintökohteiden markkinoinnissa. Tarinankerronta on yksi Linden vetämän työpajan teemoista.

 

Ilmoittaudu nyt mukaan Hygge&Heritage -seminaariin

Seminaariin osallistuu suomalaisia ja kansainvälisiä matkailu- ja maailmanperintötoimijoita sekä alan kouluttajia ja opettajia. Seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille. Seminaarin viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 28.10.2018. https://www.lyyti.fi/reg/Hygge__Heritage__World_Heritage_and_Local_Services_7463