Road Trip: World Heritage in a Day

Syksyllä annoimme kulttuurituotannon vaihto-opiskelijoille englanninkielisen palvelukarttamme testattavaksi – toimeksiantona oli kartan pohjalta rakentaa “World Heritage in a day” -retki heidän omasta mielestään mielenkiintoisimpiin kohteisiin kahden Keski-Suomen Unesco-kohteen välillä. Matka alkaa Petäjäveden vanhalta kirkolta ja päättyy Oravivuoren Struven ketjun mittauspisteelle.

Ryhmä teki päivästään reittikartan, kuvasi matkavideon ja dokumentoi retken Travel around central Finland -blogiinsa:

travelaroundcentralfinland.wordpress.com

Retken päätös: Struven ketjun mittauspiste Oravivuoren huipulla

Tämän tyyppisten eri kohderyhmille suunnattujen teemareittien kehittelystä ja tuotteistamisesta on ollut puhetta hankkeen tapaamisissa pitkin syksyä – ensi vuoden puolella olisi tarkoitus päästä asiassa jo käytäntöön. Lisätietoa tästä ja muistakin hankkeen kevään suunnitelmista heti alkuvuodesta!

Myös 18.-20.11.2018 järjestettävän kansainvälisen seminaarin viimeisen iltapäivän ohjelma rakentuu 3-4 erilaisesta teemaretkestä Unesco-kohteisiin ja niiden lähiympäristöön Petäjävedelle ja Korpilahdelle. Järjestämme tammikuussa myös seminaarijärjestelyistä kiinnostuneille yhteisen suunnittelupäivän, paikka ja ajankohta julkistetaan vielä tämän vuoden puolella.